Nauerna en omgeving in de schijnwerper

(26 augustus 2018)

In dit buurtschap zijn de laatste jaren nogal wat ontwikkelingen. De meeste zijn zeer welkom, maar het gaat ook wel eens minder naar de wens van lees verder »»

Partijen bereiken overeenkomst over toekomst Nauerna

(4 juni 2013)

Bewoners van het buurtschap Nauerna, Afvalzorg, gemeente Zaanstad, provincie Noord-Holland en het Havenbedrijf Amsterdam hebben overeenstemming lees verder »»

Belangengroep Nauerna en de vuilstort Nauerna

(3 mei 2013)

Frank Ebing maakt deel uit van de "Belangengroep Nauerna." Deze vereniging heeft als doel het bevorderen van de kwaliteit van het woon lees verder »»

Uitspraak Raad van State over vuilstortplaats Nauerna

(27 juli 2012)

Woensdag 25 juli heeft de Raad van State (RvS) uitspraak gedaan in 2 juridische procedures over vuilstortplaats Nauerna. De eerste uitspraak is lees verder »»

Reactie gemeente Zaanstad op uitspraak Raad van State

(18 april 2012)

De gemeente Zaanstad heeft kennis genomen van de uitspraak van de Raad van State waarbij het hoger beroep van de gemeente is afgewezen.

lees verder »»

Stort Nauerna mag niet uitbreiden

(18 april 2012)

Vuilstort Nauerna mag niet uitbreiden. De Raad van State heeft het hoger beroep van de gemeente Zaanstad en Afvalzorg tegen een uitspraak van de lees verder »»

Nauerna Wint!

(22 juni 2011)

Rechtbank vernietigt vrijstelling bestemmingsplan: Afvalzorg moet dicht! Nauerna - Op 30 september 2009 verleende het college van B&W aan Af lees verder »»

Rapportage onderzoekscommissie Nauerna

(10 februari 2011)

Vrijdag 10 februari is de eerste rapportage van de begeleidingscommissie van het raadsonderzoek Stortplaats Nauerna naar de gemeenteraad gestuur lees verder »»