Hart voor Stad vraagt uw medewerking

Artikel geplaatst op: 6 april 2013

Hart voor Stad zoekt bestuursleden en mensen die de vereniging willen ondersteunen door actief mee te doen aan zaken die hun persoonlijke interesse hebben.


Beste leden en andere belangstellenden van de vereniging Hart voor Stad,

Het vinden van leden die een actieve rol willen spelen binnen een vereniging is vaak problematisch. Dat is bij ons ook zo. Wij klagen niet, want wij doen het ons zelf aan en met veel plezier. In het belang van Zaanstad en haar burgers krijgen wij steeds meer op ons brood. En wij gaan niet bij de pakken neerzitten maar pakken onderwerpen, die veelal door onze leden en andere bewoners worden aangedragen, met veel enthousiasme op.

Zo verwachten wij dat door de vermindering van budgets voor wijkactiviteiten het belang van Hart voor Stad verder zal toenemen. Niet voor wat betreft puur lokale initiatieven, maar wel onderwerpen die meer dan één wijk betreffen. Een goed overzicht daarvan heeft u kunnen lezen in de update die wij u onlangs hebben gezonden.

Dus hier onze vraag. Zijn er onder u die een grotere rol willen spelen om Zaanstad voor ons als bewoners te behouden? Dat kan door feitelijk zitting te nemen in ons bestuur maar eventueel ook als “meedenker” over één of meer onderwerpen die spelen.

Ons bestuur vergadert ongeveer eens per kwartaal terwijl wij verder elkaar op de hoogte houden door emailverkeer. Qua uren besteding is er geen zinnig woord over te zeggen. U kunt er heel weinig tijd aan besteden (meedenker) of wat meer, maar overvloedig zal het nooit zijn.

Laat u eens horen over dit onderwerp. Het is voor u van belang maar ook voor uw omgeving.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur Hart voor Stad