Grootoorvleermuizen en het Verkadeterrein/Overtuinen

(26 juni 2013)

Zoals bekend zijn vorig jaar ongeveer 500 gezonde bomen gekapt op de terreinen Overtuinen in de nabijheid van het Verkade terrein. Hier kwamen b lees verder »»

Beantwoording vragen over bomenkap Verkadeterrein

(21 juni 2012) Door mevrouw Mathkor zijn mede namens de leden van de fractie van GroenLinks vragen gesteld op grond van artikel 51 van het Reglement van Orde voord lees verder »»

Brief aan college B&W van Zaanstad over Verkadeterrein

(17 juni 2012)

Onze vereniging heeft een brief geschreven aan het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaanstad. Hier gaan we in op het voorm lees verder »»

Steun voor Hart voor Stad

(12 april 2012)

(persbericht) Naar aanleiding van het kappen van 500 gezonde bomen in de nabijheid van het Verkadeterrein heeft de vereniging Hart voor lees verder »»

GroenLinks stelt vragen over bomenkap Verkadeterrein

(11 april 2012)

Onlangs zijn er door diverse fracties waaronder GroenLinks Art. 51 vragen gesteld over het kappen van bomen in Zaanstad. Deze vragen zijn inmidd lees verder »»

Raad stelt vragen over bomenkap in Zaanstad

(24 februari 2012)

De fractie van Trots op Nederland, Zaanstad heeft schriftelijke vragen aan B&W gestuurd over het hoge tempo waarin bomen in Zaanstad gekapt lees verder »»

Gierzwaluwen

(1 januari 2011)

Gierzwaluwen en huismussen zijn vogelsoorten die thuishoren in de stad. De stad biedt deze vogels steeds minder plekken om te broeden. Door aanp lees verder »»