Waterstof - de toekomst!?

(22 januari 2019)

Op uitnodiging van en tijdens de vergadering van de commissie Dorpscontact Westzaan

lees verder »»

De weg naar klimaat neutraal, vragen? Nee, antwoorden! Op weg erheen!

(21 augustus 2018)

U weet dat:

  • conventionele brandstoffen zoals bruin/steenkool, aardolie en gas het klimaat benadelen.
  • lees verder »»

Schaliegas

(2 oktober 2013)

Momenteel is het boren naar schaliegas een "hot item", vooral nu ook in onze omgeving daar sprake van is. Zo heeft de gemeenteraad van lees verder »»

De evolutie van risico

(17 april 2012)

Door de eeuwen heen heeft de mensheid ontdekt welke materialen gevaar opleverden voor de gezondheid. Onderstaande data zijn in grote lijnen weer lees verder »»

Hoe wordt klimaatneutraal bereikt?

(22 februari 2012)

Klimaatneutraal wil zeggen zonder negatief effect op het klimaat. In de praktijk betekent dit dat producten en diensten bij de productie/bouw, h lees verder »»

Oliecrisis en de gevolgen

(28 februari 2011)

Door de economische crisis is de allerlaatste oliecrisis voorkomen.?. of liever uitgesteld. Elk nadeel heeft z?n voordeel. Saved by the bell zoa lees verder »»

Bezoek vereniging Hart voor Stad aan VOPAK

(13 januari 2010)

In juni 2009 lazen wij dat goedkeuring zou worden gegeven aan een zeer grote uitbreiding van de benzine terminal van VOPAK bij de Afrikahaven.

Amsterdam Container Terminal

(28 november 2009)

De belangengroep Nauerna schreef op 28 november 2009 een brief naar het gemeentebestuur van Amsterdam. Het onderwerp in deze brief is een beslui lees verder »»

Klimaatverandering

(15 maart 2005)

Nederland heeft sinds 11 maart 2005 23 borden die de Echte Kustlijn van Nederland aangeven. De echte Nederlandse Kustlijn ligt precies op Nieuw lees verder »»